Afbeelding

Winactie Natuurboekpakket

Win één van de 10 natuurboekpakketten van De Levende Natuur

De Levende Natuur viert dit jaar de 125ste jaargang. In samenwerking met uitgeverij Noordboek en de Boekenkrant is een mooi pakket samengesteld. Ook kans maken op een van de 10 pakketten? Meld je dan aan via het onderstaande formulier.

Het natuurboekkenpakket

Dit pakket bevat:

  • De Levende Natuur, nummer 3 van 2023: met een artikel over de Waddenzee.

  • De Boekenkrant, nummer 4 van 2024: met de Maand van het Natuurboek.

  • 1 exemplaar van De Kanoet

  • 1 exemplaar van Noordkrompen, zeeengelen en koffieboontjes

Over de kanoet verscheen onlangs bij uitgeverij Noordboek een rijk geïllustreerde monografie van de hand van Rob Buiter (wetenschapsjournalist en hoofdredacteur van het oudste natuurtijdschrift van Nederland: De Levende Natuur) en fotograaf Jan van de Kam.  

De kanoet is een reislustige vogel. In Nederland overwintert de kanoet in de Waddenzee en de Delta, of hij tankt daar bij, op weg van Siberië naar West- Afrika en terug. Door die reislust is de kanoet ook een goede verhalenverteller. Zoals de kanaries in de kolenmijn, wijst de kanoet ons genadeloos op de aantasting van het milieu.

Noordkrompen, zeeengelen en koffieboontjes is voor alle strandjutters, verzamelaars en natuurvorsers. Koos Dijksterhuis (natuurjournalist en voormalig hoofdredacteur van De Levende Natuur) schrijft meeslepend over de schelpdierwereld, groot en klein, tweekleppig of slakvormig, het avontuurlijke seksleven, je kunt het zo gek niet verzinnen, of het komt voor.

Meedoen

De Levende Natuur mag 10 van deze boekpakketten weggeven. Ook meedoen? Geef je dan op via het onderstaande formulier. Onder de inzendingen verloten wij 10 pakketten. 

Voorwaarden

  • De winactie loopt tot 15 mei 2024

  • De winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

  • Alleen correct ingevulde inzendingen doen mee

Wedstrijd
Als de wedstrijd een fotowedstrijd is kun je hier je foto uploaden.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, jpeg, png.
Ga je akkoord met publicatie van je tekst/foto(s) op de kanalen van De levende Natuur en door de eventuele partner van de wedstrijd?
Door mee te doen aan een winactie schrijf je je automatisch in voor de nieuwsbrief. Je persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met derden, met uitzondering van de winnaars waarbij de derde partij de verzending van de prijs verzorgt. Je e-mailadres wordt toegevoegd aan de nieuwsbrief van De Levende Natuur welke maandelijks verschijnt en waarbij afmelden op elk moment mogelijk is.
Mijn gegevens
Aanhef