Afbeelding

Winactie Fungi

Win kaarten voor natuurfilm Fungi: Web of Life én de tentoonstelling!

De Levende Natuur mag 3x2 kaarten weggeven voor de natuurfilm Fungi: Web of Life én de expositie Groene Camera 2024 in het Museon-Omniversum. Ook kans maken? Meld je dan aan via het onderstaande formulier.

Vanaf 14 april komt in Museon-Omniversum de wereld van de schimmels op een visueel oogstrelende manier tot leven. Aan de ene kant op het enorme koepelscherm in de fascinerende grootbeeldfilm Fungi: Web op Life over de grotendeels verborgen wereld van schimmels. Aan de andere kant op de expositie Groene Camera 2024 met onder meer de categorie ‘planten en paddenstoelen’.

Grootbeeldfilm Fungi: Web of Life

Een groot deel van het leven op aarde is verbonden door een enorm, verborgen netwerk dat we nog maar net beginnen te begrijpen. Buiten ons zicht, tussen de wereld van planten en dieren, bestaat nog een andere wereld: het koninkrijk van schimmels. De fascinerende grootbeeldfilm Fungi: Web of Life neemt ons mee op een reis rond de wereld naar de geheime wereld van oogstrelende schimmels en ontrafelt de vele geheimen van deze essentiële organismen. 

Expo Groene Camera 2024

Natuurfotografie speelt een belangrijke rol in het versterken van het besef dat onze natuur mooi en bijzonder is, waarmee we met respect moeten omgaan. De natuurfotografieprijs De Groene Camera onderscheidt zich door uitsluitend foto’s te accepteren die in Nederland of België zijn gemaakt. De prestigieuze prijs telt drie onderdelen: Groene Camera Natuurfotograaf van het Jaar (de prijs voor de beste serie), Groene Camera Natuurfotografietalent van het Jaar  en Groene Camera Natuurfoto van het Jaar in zeven categorieën, zoals ‘zoogdieren, amfibieën en reptielen’, ‘landschappen, weer- en natuurverschijnselen’, ‘vogels’ en ‘planten en paddenstoelen’.

Meedoen

Kans maken op gratis kaartjes voor de tentoonslelling en film? Geef je dan op via het onderstaande formulier! Onder de inzendingen verloten wij 3x2 vrijkaartjes (t.w.v. € 17 per stuk).

Voorwaarden

  • De winactie loopt tot 17 april 2024
  • De winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • Alleen correct ingevulde inzendingen doen mee

Statusbericht

Sorry… This form is closed to new submissions.