Afbeelding

Winactie Moedertje Groen

Winactie: Ontdek de magie van de Nederlandse kust!

Doe mee met onze winactie en maak kans op twee boeken van Tessa Yanover: Moedertje Groen – In verbinding met de natuur en Moedertje Groen – Leven aan de kust. In samenwerking met de uitgever mogen we twee pakketten verloten onder de volgers van De Levende Natuur.

Laat ons via het onderstaande formulier weten wat jouw favoriete plek is om van de natuur te genieten. De twee leukste/origineelste inzendingen ontvangen een pakket met beide boeken!

Over In verbinding met de natuur

In dit boek neemt Tessa Yanover je mee op een reis door haar eigen natuurlijke wereld dichtbij huis. Ze schrijft enthousiast, informatief en met humor over het buitenleven, de moestuin, strand, zee en duinen, vogels, sporen en nog veel meer. Het boek draait om de natuur zelf, omdat bewust en onbewust de natuur ons leert dat we zelf ook natuur zijn en dat we daarom goed voor de natuur moeten zorgen. Als we voor haar zorgen, zorgt zij voor ons.

Over Leven aan de kust

Zoals de naam al doet vermoeden, staat de Nederlandse kust centraal in Moedertje Groen – Leven aan de kust. Tessa neemt je in dit boek mee langs de verhalen en geheimen van de Noordzee en haar omgeving. Het boek is voorzien van levendige kleurenfoto’s van Petra van Went fotografie en handgeschreven brieven van kinderen die hun liefde voor de natuur delen. Laat je inspireren door de verhalen van Yanover en ontdek hoe de Noordzee ons voorziet van zuurstof en voedsel, en hoe we voor haar kunnen zorgen zodat zij ook voor ons kan blijven zorgen.

Voorwaarden

  • De winactie loopt tot 20 juli 2023
  • De winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • Alleen correct ingevulde inzendingen doen mee
Wedstrijd
Als de wedstrijd een fotowedstrijd is kun je hier je foto uploaden.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, jpeg, png.
Ga je akkoord met publicatie van je tekst/foto(s) op de kanalen van De levende Natuur en door de eventuele partner van de wedstrijd?
Door mee te doen aan een winactie schrijf je je automatisch in voor de nieuwsbrief. Je persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met derden, met uitzondering van de winnaars waarbij de derde partij de verzending van de prijs verzorgt. Je e-mailadres wordt toegevoegd aan de nieuwsbrief van De Levende Natuur welke maandelijks verschijnt en waarbij afmelden op elk moment mogelijk is.
Mijn gegevens
Aanhef